WEGENS GROOT SUCCES KOMT COMÉDIENNE KATHERINE RYAN TERUG MET DRIE EXTRA SHOWS

Een maand geleden kondigde Katherine Ryan haar aanstaande show Battleaxe aan, als onderdeel van het komedie festival Comedy Stop. Wegens groot succes kondigt de comédienne vandaag drie extra shows aan in Koninklijk Theater Carré, Nieuwe Luxor Theater en poppodium 013. De kaartverkoop start op vrijdag 12 april om 10:00 via Ticketmaster.

Een Battleaxe is een beangstigende, onplezierige oudere vrouw met een uitgesproken mening. Een uitgesproken mening heeft Katherine Ryan in ieder geval. In haar stand-up shows haalt ze allerhande onderwerpen aan, van herkenbare thuissituaties met haar gezin tot maatschappijkritische reflecties: ze komt iedere keer met een geweldige grappen en rake observaties. Twee jaar geleden verkocht Katherine Ryan PHIL ook al uit tijdens Comedy Stop Haarlem, en de hele zaal lag gierend aan haar voeten.

Katherine Ryan is een van de hardwerkendste comedians uit de Engelse comedyscene. De geboren Canadese woont al jaren in het Verenigd Koninkrijk en heeft van daaruit de wereld veroverd. Ze treedt overal op, maakt TV-shows, schrijft boeken en acteert in series. Zo is ze onder meer te zien in haar Netflix-serie The Duchess, die ze zelf schreef en produceerde. Op Netflix zijn twee van haar specials te zien, en haar meest recente soloshow Missus brak records op Sky TV. Ze schitterde in de UKTV-serie Parental Guidance, Comedy Central’s Out Of Order met o.a. Judi Love en was host in de Amazon Prime-serie Backstage with Katherine Ryan. Katherine Ryan schreef het boek The Audacity, dat meteen de Sunday Times bestseller lijst in schoot. Ook maakt ze de podcast Telling Everybody Everything, die regelmatig de podcast-charts aanvoert.

Katherine Ryan – Battleaxe
Vrijdag 20 september 2024 | Phil, Haarlem [UITVERKOCHT]

Donderdag 22 mei 2025 | Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €28 (incl. servicekosten)

Vrijdag 23 mei 2025 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €31,36 (incl. servicekosten)

Zaterdag 24 mei 2025 | Poppodium 013, Tilburg
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf: €28,30 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 12 april 2024 om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/katherineryan