VANWEGE GROTE BELANGSTELLING DERDE SHOW HAEVN IN CARRÉ

Vanwege grote belangstelling kondigt HAEVN vandaag een derde show op zaterdag 23 november aan. Eind vorig jaar kondigde het duo de eerste twee shows in Koninklijk Theater Carré aan, op 21 en 22 november 2024. De derde show wordt tegelijk aangekondigd met de rest van hun Europese ‘WIDE AWAKE TOUR’ bestaande uit maar liefst 30 concerten. De tour is ter promotie van het gelijknamige album dat aankomende herfst uitkomt. Tijdens de shows in Carré wordt HAEVN vergezeld door gospelkoor G-Roots en een groot strijkersensemble. De kaartverkoop voor 23 november start vrijdag 19 april om 10 uur.

HAEVN is een Nederlands indie-popduo bestaande uit Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen. Voordat ze in 2015 samen HAEVN vormden, waren beiden al actief in de muziekwereld. Marijn was solo actief als singer-songwriter, Jorrit als componist en producer voor diverse internationale film- en reclameprojecten. Ze besloten hun krachten te bundelen en zo ontstond de unieke sound van HAEVN.

In 2018 kwam hun debuutalbum ‘Eyes Closed’ uit, sindsdien won het duo verschillende awards en stond voor uitverkochte zalen. Met warme sonische lagen, melancholie, kwetsbaarheid en zachtaardigheid weten Marijn en Jorrit hoe ze een verhaal moeten vertellen. Tijdens hun concerten voelen en delen ze een diepe connectie met het publiek. HAEVN wil met hun muziek een baken van hoop zijn en steun bieden.

“We hebben er enorm veel plezier in om ons publiek mee te nemen op een emotionele reis, waarbij we een pauze van de hectische snelheid van het dagelijks leven en een moment van reflectie bieden,” aldus Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen.

HAEVN staat bekend om hun onderscheidende geluid, waarbij ze indie-pop en cinematografische elementen combineren met etherische vocalen. Met deze combinatie belooft HAEVN een onvergetelijke concertervaring vol betoverende arrangementen, ontroerende momenten en ware muzikale kwetsbaarheid. Naast de shows in Carré is het duo deze tour ook te zien met een optreden op Lowlands, waar de ‘WIDE AWAKE TOUR’ start.

HAEVN – WIDE AWAKE TOUR

2024
18 augustus – Lowlands Festival, Biddinghuizen
03 oktober – O2 Shepherd’s Bush Empire, Londen
05 oktober – Le Trianon, Parijs
09 oktober – Laeiszhalle, Hamburg
10 oktober – Admiralspalast, Berlin
11 oktober – Felsenkeller, Leipzig
12 oktober – E-Werk, Keulen
13 november – De Oosterpoort, Groningen
14 november – Chassé Theater, Breda
15 november – Theater aan het Vrijthof, Maastricht
21 november – Carré, Amsterdam
22 november – Carré, Amsterdam
23 november – Carré, Amsterdam
27 november – TivoliVredenburg, Utrecht
28 november – TivoliVredenburg, Utrecht
29 november – De Vereeniging, Nijmegen
03 december – Amare, Den Haag
05 december – De Roma, Antwerpen

2025
11 februari – Ice Krakow Congress Centre, Krakau
13 februari – Palladium, Warschau
14 februari – Stary Manez, Gdańsk
15 februari – Tama, Poznań
16 februari – Bielskie Centrum Kultury, Bielsko-Biała
18 februari – A2 Centrum Koncertowe, Wrocław
19 februari – Konzerthaus, Wenen
20 februari – Muffathalle, München
22 februari – Les Docks, Lausanne
23 februari – Kaufleuten, Zürich
24 februari – Batschkapp, Frankfurt
25 februari – TBC, Praag

HAEVN – WIDE AWAKE TOUR
Donderdag 21 november, vrijdag 22 november en zaterdag 23 november 2024, Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €33,04 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor 23 november start vrijdag 19 april 2024 om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/haevn