TWOSET VIOLIN MENGT KLASSIEKE MUZIEK EN COMEDY IN UNIEKE LIVESHOW

Het comedy duo TwoSet Violin staat bekend om hun virale YouTube videos waarin ze klassieke muziek op komische wijze ontleden en herinterpreteren. Op vrijdag 22 maart komen ze naar Carré voor een unieke show waarin zowel hun gevoel voor komedie als virtuositeit naar voren komt. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 2 februari om 10:00 via mojo.nl/twosetviolin

TwoSet Violin is een muzikaal comedy duo bestaande uit de Australische violisten Brett Yang en Eddy Chen. Ze staan het best bekend om hun komische YouTube kanaal dat meer dan 4 miljoen abonnees heeft en maar liefst 1.3 miljard views. In hun virale YouTube videos ontleed en herinterpreteert het duo bekende klassieke muziekstukken. Met gastmuzikanten duiken ze in de geschiedenis van de muziek en introduceren ze een jonge doelgroep aan iconische componisten.

Om te vieren dat ze twee miljoen abonnees hadden op hun YouTube kanaal organiseerde het duo een livestream waar ze Tchaikovsky zijn viool concert tot leven brachten voor maar liefst 40.000 live kijkers, het grootste publiek voor een Tchaikovsky concert in de geschiedenis! Toen ze vier miljoen abonnees behaalde maakten ze indruk door op te treden met twee Stradivarius violen uit de gouden eeuw, instrumenten die normaliter alleen aan soloisten van wereldklasse worden uitgeleend. Samen met het Symfonie Orkest uit Singapore verkochten ze de complete zaal in twee minuten uit.

Tijdens de liveshows van het tweetal trakteren ze bezoekers op hun virtuositeit, maar ook staat er humor en publieksinteractie centraal in een unieke show. Eén ding is zeker: Klassieke muziek is alles behalve saai met TwoSet violin en dat gaan ze je deze avond laten zien in Carré!

TwoSet Violin
Vrijdag 22 maart, Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €45,92 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 29 januari om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/twosetviolin

Geef een reactie