TOMORROWLAND VIERT 20-JARIG JUBILEUM MET “TOMORROWLAND PRESENTS OUR STORY 2024” OP VRIJDAG 18 OKTOBER IN DE ZIGGO DOME

Op vrijdag 18 oktober viert Tomorrowland zijn 20-jarig jubileum met een betoverende “Our Story-show” in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Fans van over de hele wereld kunnen een magisch spektakel en een reis door 20 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland verwachten. De line-up wordt niet bekendgemaakt en blijft een verrassing tot de avond zelf. Op het podium verschijnen de bekendste elektronische artiesten die hun meest iconische nummers draaien. Fans krijgen een unieke show te zien, gecreëerd door het creatieve team achter Tomorrowland en begeleid door de Symphony of Unity, een symfonisch orkest inclusief vocalisten die klassieke en elektronische muziek live verenigen. Alle opbrengsten van “Our Story 2024” gaan naar de Tomorrowland Foundation die kinderen en jongeren over de hele wereld ondersteunen. De reguliere kaartverkoop voor Tomorrowland presents Our Story 2024 start vrijdag 19 april via ourstory.tomorrowland.com

In 2019 vierde Tomorrowland zijn 15-jarig jubileum met de eerste twee Our Story-shows in de Ziggo Dome tijdens Amsterdam Dance Event. Our Story 2019 nam 28.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen mee op een drie uur durende magische reis door 15 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland, waarbij meer dan 10 van ’s werelds grootste elektronische artiesten (waaronder Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tiësto) hun meest iconische elektronische Tomorrowland-nummers van de afgelopen 15 jaar uitvoerden, ondersteund door een symfonisch orkest en vocalisten.

Ter ere van 20 jaar Tomorrowland in 2024, kijkt het iconische festival terug op “20 years of uniting the world filled with love, beautiful friendships and magical memories”.

Over Tomorrowland:
Tomorrowland werd voor het eerst georganiseerd in 2005 en is in de afgelopen twee decennia geëvolueerd tot een van ’s werelds grootste en meest iconische muziekfestivals met bezoekers van over de hele wereld. Tomorrowland bedient alle genres in elektronische dansmuziek met honderden artiesten die optreden op meer dan 16 verschillende podia. Tomorrowland is meer dan een festival, het is een viering van diversiteit en eenheid. Als thuisbasis voor honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking, blijft één van de meest unieke aspecten van Tomorrowland – de hele wereld die samenkomt op één magische plek, waarbij iedereen gelijk is en zich verenigt als één – het festival symboliseert hiermee de waarden van geluk, vrijheid, respect, diversiteit en solidariteit.

De pre-sale voor Tomorrowland presents Our Story 2024 begint op donderdag 18 april om 15:00 uur. De algemene verkoop begint op vrijdag 19 april om 15:00 uur. Registreer je voor toegang tot de pre-sale met je Tomorrowland-account of maak er een aan op my.tomorrowland.com.

TOMORROWLAND PRESENTS: OUR STORY 2024
Vrijdag 18 oktober 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur | Entree: vanaf € 55 (incl. servicekosten)

Bezoek voor tickets en info ourstory.tomorrowland.com