THE BLACK CROWES PRESENTEREN NIEUW ALBUM ‘HAPPINESS BASTARDS’ IN AFAS LIVE OP WOENSDAG 22 MEI

Op woensdag 22 mei keren The Black Crowes terug naar Nederland voor een show in AFAS Live rond het nieuwe album ‘Happiness Bastards’. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 januari via mojo.nl/theblackcrowes

Vers na de aankondiging van hun eerste album in 15 jaar, Happiness Bastards, maakt de legendarische rockband The Black Crowes vandaag bekend dat ze weer op tour gaan!

De tour zal 35 steden aandoen in Noord-Amerika en Europa deze lente ter ondersteuning van hun aanstaande studioalbum. De Happiness Bastards Tour begint op 2 april in Nashville en doet grote steden aan, waaronder Los Angeles, Londen, New York, Parijs en natuurlijk Amsterdam!

Het langverwachte nieuwe album van de band, Happiness Bastards, staat gepland voor wereldwijde release op 15 maart. Geproduceerd door de met een Grammy Award bekroonde producer Jay Joyce, bevat het album tien nieuwe tracks, met een zeer speciale bijdrage van de met een Grammy genomineerde superster Lainey Wilson.

Frontman Chris Robinson: “Ik hoop dat iedereen klaar is om met ons mee te rocken tijdens de Happiness Bastards Tour deze lente! We kijken ernaar uit om nummers van ons nieuwe album te spelen, samen met enkele onbekendere tracks, sappige covers en de nummers die je wilt horen!”

2024 markeert 40 jaar sinds de oprichting van The Black Crowes, en de Robinson-broers claimen dit gedenkwaardige jaar als ‘hun jaar’. Na decennia gekenmerkt door seks, drugs, ruzies, breuken en scheidingen, laten ze deze onzin nu achter zich en komen ze samen om de wederzijdse liefde voor rock ‘n’ roll te vieren.

The Black Crowes – Happiness Bastards tour ’24
Woensdag 22 mei, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €84,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 26 januari om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/theblackcrowes

Geef een reactie