JOSYLVIO PRESENTEERT GROOTSTE SHOW OOIT IN AFAS LIVE OP VRIJDAG 10 MEI

Josylvio komt naar AFAS Live op vrijdag 10 mei. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 23 februari om 12:00 via mojo.nl/josylvio

Joost Theo Sylvio Youssef Abdel Galil Dowib, ofwel: Josylvio. Hij groeide op als een brutale jongen in ‘t Gooi, maar is uitgegroeid tot een man met een visie als één van Nederlands’ grootste artiesten en platenbazen. Op jonge leeftijd beschikte Joost al over een groeiende passie voor muziek die in zijn tienerjaren steeds sterker tot uiting kwam. Puur uit plezier begon Joost zelf met het maken van songs en al snel kwam hij erachter dat hij hier talent voor had. In 2015 bracht Josylvio zijn debuutsingle ‘Le7nesh’ uit samen met collega-artiest Sevn Alias en producer Esko. Hiermee zette de jonge Joost direct zijn stempel op de Nederlandse hiphop industrie en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de scene.

Gedurende de jaren daarna wist de rapper talloze successen op zijn naam te schrijven. Van meest gestreamde artiest op Spotify in 2018, drie nummer 1 albums, tientallen gouden en platina platen, tot aan het oprichten van zijn eigen platenlabel ‘Hella Cash’, een Edison Popprijs in de categorie ‘Hiphop’ voor ‘Gimma’, legendarische 101Barz sessies en zelfs rollen als acteur in de films ‘Suriname’ en ‘Just Say Yes’.

Al bijna tien jaar zit Josylvio in de game en om dat te vieren met zijn fans, geeft de artiest op 10 mei zijn allergrootste eigen show ooit, Josylvio in AFAS. Verwacht een show van Josylvio als nooit tevoren.

Josylvio
Vrijdag 10 mei | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €41,44 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 23 februari om 12:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/josylvio