GOLDBAND NAAR ZIGGO DOME OP VRIJDAG 8 NOVEMBER

Op vrijdag 8 november komt Goldband naar Ziggo Dome voor de grootste show van hun carrière tot nu toe! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 april om 10:00 via mojo.nl/goldband

Goldband zet in 2024 hun zegetocht door en maakt vandaag bekend dat ze op vrijdag 8 november Ziggo Dome aandoen voor de grootste show uit hun carrière tot nu toe. Afgelopen donderdag trakteerde de groep ons al op hun nieuwe dancevloer kraker ‘You & Me’ en de heren staan te popelen om bezoekers in te pakken met een volledig nieuwe show gevuld met nieuwe muziek.

Over Goldband:
De populairste festivalact van de afgelopen jaren, winnaar van de Popprijs 2022, multi-platina verkopende artiest, maar bovenal de beste vrienden.

De karakteristiek Haagse popgroep bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz laat zich niet gemakkelijk in een hokje plaatsen. Sinds hun eerste releases in 2019 winnen ze gestaag de harten van Nederlandse en Belgische fans. Met een uiteenlopend palet aan genres en een ijzersterke liveshow beklimmen zij in zowel 2022 als 2023 alle grote podia, waaronder Lowlands, Rock Werchter, Pinkpop en Tomorrowland. Als bekroning van het live succes verkochten ze drie maal de AFAS Live en twee maal de Lotto Arena binnen enkele minuten uit. Hiermee heeft Goldband laten zien dat je volledig op eigen kracht je dromen waar kan maken, of je nou stukadoor, zolderkamer producer of een toneelschool drop-out bent.

3voor12 bekroonde hun Lowlands 2022 optreden tot de beste festivalshow van het jaar, waar het debuutalbum Betaalbare Romantiek door heel de Alpha meegezongen werd. Hetzelfde jaar namen ze de MTV award voor Beste Nederlandse Act én twee 3FM Awards mee naar huis.

Goldband trapte 2023 af als de winnaar van de Nederlandse Popprijs en sleept later dat jaar drie 3FM Awards en drie Edisons binnen voor de categorieën Nieuwkomer, Beste Song en Beste Video voor hun track Stiekem ft. Maan. Laatstgenoemde werd tevens de best beluisterde track op Spotify van dat jaar en brak het record als grootste Nederlandstalige Top40 hit aller tijden.

Goldband
vrijdag 8 november | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 5 april om 10:00 via mojo.nl/goldband