FIVE FINGER DEATH PUNCH NAAR AFAS LIVE OP WOENSDAG 19 JUNI

Op woensdag 19 juni keert Five Finger Death Punch terug naar Nederland voor een show in AFAS Live, ze nemen Ice Nine Kills mee als support. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 15 december via mojo.nl/ffdp

De multi-platina hardrockband Five Finger Death Punch (5FDP) heeft onlangs hun reeks stadionoptredens in de VS afgerond waar ze speelden als support van Metallica. Nu staan de heren in de startblokken voor een nieuwe Europese tour. Ze zullen hun nieuwste album ‘Afterlife’ en alle klassieke hits van de band ten gehore brengen.

Tijdens de aankomende tour nemen ze Ice Nine Kills mee als special guest. Met hun nieuwste album ‘The Silver Scream 2: Welcome to horrorwood’ en de bijpassende theatrale live optredens heeft de band heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een van de meest veelbelovende namen in de moderne metal.

Over Five Finger Death Punch:
Five Finger Death Punch is een multi-platina hardrockband die bekend staat om hun energieke optredens stevige rockmuziek vol impact. 5FDP heeft de afgelopen 5 jaar stevig vastgehouden aan een top 3-positie op de Billboard Hard Rock-lijsten. De muziek van Five Finger Death Punch is duidelijk herkenbaar dankzij de zware gitaarriffs, sterke breakdowns en aanstekelijke melodieën. Oprichtend gitarist Zoltan Bathory is onlangs toegevoegd als een speelbaar personage in de iconische ‘Call of Duty’-videogamereeks, wat een andere belangrijke prestatie toevoegt aan de groeiende erfenis van de band. Daarnaast heeft 5FDP talrijke nationale en internationale prijzen en eerbetuigingen ontvangen, zoals de prestigieuze Soldier Appreciation Award van de Association of The United States Army, een eer die eerder alleen aan Elvis Presley was toegekend.

Five Finger Death Punch

  • Ice Nine Kills
    Woensdag 19 juni, AFAS Live, Amsterdam
    Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €78,40 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 15 december om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/ffdp

Geef een reactie