EERSTE EDITIE VAN CLUB LOVE AFFAIR OP ZATERDAG 3 AUGUSTUS TIJDENS PRIDE AMSTERDAM IN DE AFAS LIVE

EERSTE EDITIE VAN CLUB LOVE AFFAIR OP ZATERDAG 3 AUGUSTUS TIJDENS PRIDE AMSTERDAM IN DE AFAS LIVE

Op zaterdag 3 augustus verandert de AFAS Live in de grootste queer club tijdens Pride Amsterdam met de eerste editie van Club Love Affair. Club Love Affair brengt een bijzondere internationale line-up naar de hoofdstad op de dag van de wereldberoemde Botenparade. De kaartverkoop voor het evenement start op vrijdag 5 april om 14:00 via Ticketmaster.

Het is tijd voor een love affair, een club die vreugde, liefde en hoop geeft. Het feest start na de botenparade. De eerste editie kent een spectaculaire line-up van nationale en internationale artiesten die deel uitmaken van de LHBTQ+ gemeenschap, of “ally’s” in de strijd voor LHBTQ+ rechten. Met optredens van onder andere Jessie Ware, Jake Shears (Scissor Sisters), CeCe Peniston en Todrick Hall. De clubnacht wordt gehost door de RuPaul Drag Race sterren Envy Peru & Bob the Drag Queen (bekend van de recente tour van Madonna).

De show start als een aaneenschakeling van unieke optredens en eindigt in een dampende nachtclub. Club Love Affair is meer dan een feest; het is een plek voor inclusiviteit, diversiteit en pure zelfexpressie en viert het brede spectrum van liefde binnen de LHBTQ+ gemeenschap. Club Love Affair streeft ernaar een veilige haven te zijn waar iedereen wordt aangemoedigd om hun authentieke zelf te zijn.

“Club Love Affair biedt een platform voor iconische talenten die al jaren de harten van de LHBTQ+ gemeenschap veroveren en is een toevoeging aan het huidige aanbod tijdens Pride. Een plek voor iedereen”, aldus organisatoren Nico Musebrink (MOJO) en Peter van Vught. Het evenement wordt georganiseerd door MOJO en Peter van Vught aka DJ Darling Peter (oprichter van o.a. Milkshake Festival, Club NYX en Sweetie Darling).

Club Love Affair
Zaterdag 3 augustus 2024 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €66,08 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 5 april 2024 om 14:00 uur. Meer info over dit evenement vind je op: mojo.nl/clubloveaffair.