DREAM THEATER TERUG NAAR AFAS LIVE

De Amerikaanse band Dream Theater komt op 24 november naar AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop voor de show start op vrijdag 12 april om 10:00 via Ticketmaster.

Progressieve metal pioniers Deep Theater hebben een unieke band met één van de meest gepassioneerde fan bases van de hele wereld. Zo blijkt uit drie Grammy nominaties, een gewonnen Grammy in de categorie ‘Best Metal performance’ in 2022 en wereldwijd 15 ruim miljoen verkochte platen. Naast drie platina- en twee gouden video’s werd de groep in 2010 opgenomen in de Long Island Music Hall of Fame.

In 2019 bleef de band zijn publiek uitbreiden toen ze Distance Over Time uitbrachten, met lovende kritieken. Op hun vijftiende volledige en tweede studio-release, View From The Top Of The World, blijft de band zichzelf uitdagen en hun muzikale grenzen verleggen – iets wat ze al meer dan dertig jaar samen doen. De band lanceerde de eerste DREAMSONIC Tour in 2023 – een reizend progressief muziekspektakel dat in de toekomst voor meer optredens zal terugkeren. In 2024 herenigde oprichtende drummer Mike Portnoy zich met de iconische line-up van gitarist John Petrucci, zanger James LaBrie, bassist John Myung en toetsenist Jordan Rudess. Dream Theater is momenteel in de studio bezig met hun aankomende zestiende studioalbum en het eerste voor deze line-up in meer dan vijftien jaar.

Dream Theater
Zondag 24 november 2024 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €100,80 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 12 april 2024 om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/dreamtheater