CONAN GRAY OP ZATERDAG 2 NOVEMBER NAAR AFAS LIVE MET ‘FOUND HEAVEN ON TOUR’

Popster Conan Gray komt op zaterdag 2 november terug naar AFAS Live voor een show in het kader van ‘Found Heaven On Tour’, gelijknamig aan zijn nog uit te komen nieuwe album ‘Found Heaven’. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 8 maart om 10:00 uur via Ticketmaster.

De afgelopen vijf jaar heeft Conan Gray zich ontpopt tot één van de meest vooraanstaande popsupersterren en songwriters van zijn generatie. De multiplatina wereldwijde hits ‘Heather’ en ‘Maniac’ tonen hoe Conan Gray authentieke teksten en originaliteit toepast op ieder facet van zijn carrière en vormen de Gen-Z cultuur over de hele wereld. In 2020 bereikte debuutalbum ‘Kid Krow’ de #5 positie in de Billboard Top 200, #1 in de Billboard Pop Album lijst en het werd het grootste nieuwe artiestendebuut van dat jaar. In 2022 bereikte zijn tweede album ‘Superache’ ook een Top 10 positie in de US Billboard 200 lijst en top 10 noteringen in onder meer Australië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland. Op 5 april komt het derde studioalbum ‘Found Heaven’ uit.

Conan Gray’s muziek is meer dan 15 miljard keer gestreamd en leverde hem veel lof op van o.a. The New York Times, Rolling Stone, Vogue en vele andere gerenommeerde media. Niet alleen in de muziekwereld weet hij harten te winnen: de artiest verscheen ook op ‘Best Dressed’ lijsten van Vogue, GQ en Paper.

Wereldwijd zorgt Conan Gray voor volle zalen, waarbij hij alleen al tijdens zijn headline shows in 2022 meer dan 300.000 tickets verkocht. Iconische zalen in steden als New York, Los Angeles en Londen waren uitverkocht. In 2023 trad de Amerikaan op voor bijna 300.000 bezoekers tijdens Lollapaloozas in Latijns-Amerika en voor bijna 40.000 bezoekers tijdens Outside Lands. In 2022 trad Conan Gray in een uitverkochte AFAS Live op.

CONAN GRAY – FOUND HEAVEN ON TOUR
met special guest: Between Friends
Zaterdag 2 november 2024, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €50,40 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 8 maart om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/conangray