CHRIS ISAAK NAAR KONINKLIJK THEATER CARRÉ OP MAANDAG 15 JULI 2024

Op maandag 15 juli 2024 komt de Amerikaanse zanger Chris Isaak naar Nederland voor een show in Carré. De ticketverkoop start op vrijdag 2 februari om 10:00 via ticketmaster.nl

In de bijna veertigjarige carrière van Chris Isaak, heeft de GRAMMY-genomineerde zanger en acteur over de hele wereld opgetreden samen met zijn band Silvertone. Zijn muziek- en filmoeuvre omvatten dertien studioalbums, twaalf hit-singles en verschillende speelfilms, zoals The Silence of the Lambs en That Thing You Do!. Chris Isaak is ook achter de schermen betrokken bij verschillende muziek- en filmprojecten, zo produceerde hij onder andere de muziek voor meerdere film-soundtracks, waaronder Eyes Wide Shut, True Romance, Wild at Heart en Blue Velvet. Isaak heeft de hoofdrol gespeeld in zijn eigentelevisieserie The Chris Isaak Show op SHOWTIME, ook was hij jurylid bij The X Factor Australia, en presenteerde de muziektalkshow, The Chris Isaak Hour op BIO.
Het jaar 2019 stond in het teken van het 30-jarig jubileum van Isaak’s populaire album Heart-Shaped World, waarop ook zijn megahit “Wicked Game” staat. Zijn recent uitgebrachte Everybody Knows It’s Christmas is Isaaks tweede kerstalbum in zijn carrière en bevat 13 nummers, bestaande uit een mix tussen originele nummers en covers. In 2022 ontving Chris Isaak de prestigieuze Americana Honors Lifetime Achievement Award voor Performance.

CHRIS ISAAK
Maandag 15 juli 2024, Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €89,60 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 2 februari om 10:00 uur.

Geef een reactie