CHILLY GONZALES OP ZATERDAG 12 OKTOBER NAAR CARRÉ

Op zaterdag 12 oktober geeft Chilly Gonzales een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start vrijdag 12 april om 11.00 uur.

Na twaalf jaar instrumentale albums, variërend van de Solo Piano Trilogy, waarvan de eerste plaat dit jaar twintig jaar oud is, tot gezamenlijke albums met Boys Noize, Jarvis Cocker en Plastikman, heeft Chilly Gonzales weer nieuwe muziek uitgebracht. Vorig jaar schreef Gonzo, zoals Chilly Gonzales ook wel genoemd wordt, zijn eerste album gecomponeerd in de taal van Molière: French Kiss. Dit jaar neemt de schrijver en rapper een serieuzere toon aan met zijn nieuwe single “F*ck Wagner”. Met deze single neemt Gonzo het op tegen de Cancel Culture en gaat onbeschaamd recht af op de halsader van de meest hedendaagse vraag: “Moeten we de kunstenaar en het werk scheiden?”

Chilly Gonzales is een muzikale alleskunner. Hij is pianist, componist, producer, acteur en scenarist. Zijn muzikale invloeden reiken van klassieke composities tot eigentijdse pophits. Met zijn eclectische stijl en diverse muzikale arrangementen is zijn repertoire een meeslepende reis door diverse muziekgenres met zijn eigen unieke stempel. Chilly Gonzales staat bekend om zowel zijn intieme pianospel als zijn talenten als showman en componist voor wereldsterren. Hij rapt over monsterlijke historische en hedendaagse figuren van Wagner tot Kanye, wier culturele bijdragen niettemin onmiskenbaar zijn, en is rauw en ongefilterd, zonder zijn gevoel voor melodie te verliezen.

Chilly Gonzales
Zaterdag 12 oktober 2024, Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: Vanaf €33,60 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 12 april 2024 om 11:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/chillygonzales