BIG TIME RUSH NAAR AFAS LIVE VOOR EXTRA NEDERLANDSE SHOW

De Amerikaanse boy band Big Time Rush, bekend van de gelijknamige populaire televisieserie, komt op 23 juni naar AFAS Live in Amsterdam. Eerder deze maand verkocht de band binnen enkele minuten de grote zaal in 013 uit en kondigt vandaag een extra Nederlandse show aan. De kaartverkoop voor dit concert start op woensdag 14 februari om 10:00.

Big Time Rush komt veertien na zijn tv-buut op de Nederlandse televisie voor het eerst naar Europa. Eerder kondigde de band al negen data aan, waaronder een show op 10 juni in 013 in Tilburg. Het concert verkocht binnen enkele minuten uit, waarna nu een extra show plaatsvindt in Amsterdam.

In 2009 zendt Nickelodeon voor het eerst de nieuwe serie Big Time Rush uit, een serie over vier ijshockeyspelers uit Minnesota die plotseling worden gescout voor een boy band. Kendall, James, Logan en Carlos, de vriendengroep met vier uiteenlopende types, spelen vier jaar lang in één van de meest populaire series van de zender. Naast de dagelijkse streken van de jonge supersterren draaien de afleveringen om de muziek die ze opnemen in de studio van hun producer. Later zijn de albums van Big Time Rush ook in de werkelijkheid uitgebracht, zoals de hitsingle Boyfriend met inmiddels meer dan 145 miljoen streams op Spotify. In 2023 laat de band voor het eerst in tien jaar van zich horen met nieuw album Another Life.

Big Time Rush – UK & Europe Tour 2024
Zondag 23 juni 2024 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: €54,88 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op woensdag 14 februari 2024 om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/bigtimerush.

Geef een reactie