AMERIKAANSE COMEDIAN NIMESH PATEL VOOR HET EERST NAAR NEDERLAND

De Amerikaanse stand-up comedian en schrijver Nimesh Patel komt op 18 juni naar Amsterdam voor een show in Boom Chicago. Het is zijn eerste show ooit in Nederland. De kaartverkoop start op dinsdag 9 april om 10 uur via Ticketmaster.

Nimesh Patel staat bekend om het hoge niveau van zijn grappen en zijn enorme werklust. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat hij een van de snelstgroeiende comedians van het Amerikaanse circuit is. Hij verkoopt inmiddels naast prominente comedyclubs ook grote theaters uit.

Daarnaast is hij een begenadigd schrijver, wat hem zelfs een Emmy-nominatie opleverde. Toen Chris Rock hem op het podium zag, vroeg hij Nimesh Patel meteen als schrijver voor de Academy Awards, en nam hij hem mee als voorprogramma. Daarnaast heeft Patel geschreven voor Saturday Night Live, A Little Late with Lilly Singh, het Correspondents Dinner van het Witte Huis en was hij producent voor Full Frontal with Samantha Bee.

Als stand-up comedian heeft hij drie specials uitgebracht. Jokes To Get You Through Quarantine, Thank You, China, en Lucky Lefty zorgden voor miljoenen kijkers overal ter wereld. Nimesh verscheen onlangs nog in The Tonight Show met Jimmy Fallon en maakte zijn debuut in Late Night met Seth Meyers.

Nu zijn naam in de VS gevestigd is, steekt hij de oceaan over voor zijn eerste grote Europese shows. Op 18 juni 2024 is er de kans om deze unieke comedian live te gaan zien in Amsterdam.

Nimesh Patel
Dinsdag 18 juni, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op dinsdag 9 april om 10:00 uur. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/nimeshpatel